Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна салати риба літо › Салат з червоною рибою, грибами і помідорами
Салат з червоною рибою, грибами і помідорами

Салат з червоною рибою, грибами і помідорами

Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Слабосолона сьомга або форель — 200г
  2. 2. Мариновані гриби — 150г
  3. 3. Болгарський перець — 1шт
  4. 4. Помідор — 4шт
  5. 5. Цибуля — 1шт
  6. 6. Салат — за смаком
  7. 7. Кріп — 1 пучок
  8. 8. Олія — 2 ст. л.
  9. 9. Лимонний сік — 2 ч. л.
  10. 10. Соєвий соус — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.

  2. Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.

  3. На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.