Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна птиця осінь › Салат з кукурудзою та грибами
Салат з кукурудзою та грибами

Салат з кукурудзою та грибами

Цей салат готується швидко і просто. Салат виходить ситним, смачним і дуже ніжним. Всі інгредієнти гармонують один з одним. Солодка кукурудза ідеально поєднується з курячим філе і смаженими грибами. Замість курячого філе можна використовувати філе індички або яловичини. До подачі на стіл готовий салат прибирають на півгодини в холодильник. Такий салат чудово підійде до святкового столу або до сімейної вечері. Цю ситну закуску за тонкість її смакових якостей гідно оцінять всі любителі грибів.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Консервована кукурудза — 380 г.
  2. 2. Печериці — 300 г.
  3. 3. Цибуля — 100 г.
  4. 4. Морква — 150 г.
  5. 5. Куряче філе — 300 г.
  6. 6. Яйця — 2 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Майонез — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе відварити до готовності, остудити. Дрібно нарізати.

  2. Цибулю дрібно нарізати.

  3. Моркву натерти на середній тертці.

  4. Почистити гриби і нарізати кубиками.

  5. На соняшниковій олії обсмажити цибулю.

  6. Додати моркву і злегка обсмажити.

  7. Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випариться вся рідина (близько 10 хвилин). Остудити.

  8. Варені яйця натерти на середній тертці.

  9. Змішати гриби з цибулею і морквою, яйця, філе, кукурудзу (воду злити), трохи посолити.

  10. Заправити майонезом.