Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий гриби весна › Салат "Нафаня"
Салат "Нафаня"

Салат "Нафаня"

Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Огірки — 30 г.
  2. 2. Помідори — 30 г.
  3. 3. Перець солодкий — 20 г.
  4. 4. Гриби білі мариновані — 15 г.
  5. 5. Шинка — 20 г.
  6. 6. Сир твердий — 20 г.
  7. 7. Маслини — 10 г.
  8. 8. Майонез — 40 г.
  9. 9. Сухарики білі — 15 г.
  10. 10. Петрушка — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Листя салату — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.

  2. Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.

  3. Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.

  4. Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.

  5. Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.