Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий випічка літо › Печиво з сулугуні
Печиво з сулугуні

Печиво з сулугуні

Родзинкою запропонованого печива є копчений сир сулугуні. Цей сир виробляють шляхом підсушування та натурального копчення протягом декількох діб класичного сулугуні. Копчення відбувається до отримання щільної коричневої скоринки. У запропонованому рецепті використовується готове листкове тісто, тому процес приготування випічки дуже спрощується, а час приготування - всього 35 хвилин. Печиво вирізають за допомогою будь-яких формочок. Можна скористатися і ножем. За бажанням печиво перед випіканням можна посипати кунжутом. Деко перед випічкою потрібно злегка зволожити водою. Подають печиво з бульйоном або як закуску до пива.

Кількість порцій 10
Час приготування 35 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Сулугуні копчений — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розморозити листкове тісто. Сир-косичку розплести і дрібно нарізати. Яйце злегка збити.

  2. На лист тіста викласти сир, розрівняти і злегка прикатати. Змастити яйцем. Накрити другим листом і розкачати. Вирізати кружечки.

  3. Розігріти духовку до 200°C. Печиво викласти на деко. Запікати до золотистого кольору 20 хвилин.