Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита російська зима › Оладки з пшоняної каші
Оладки з пшоняної каші

Оладки з пшоняної каші

Оладки з пшоняної каші - це не тільки смачно, але й корисно. Пшоняна каша має дуже корисні властивості. Містить фтор, корисний для зубів; магній для нервової системи; мідь для еластичності тканин, кремній для кісток і знову ж таки зубів; калій, потрібний для серця. Універсальний варіант оладок можна готувати з пшоняної каші, що залишилася після обіду. Каша повинна бути більш крутою, ніж розвареною. Оладки виходять смачними, повітряними і незвичайними. Часу йде не дуже багато, але смачна новинка у вашому меню забезпечена. Їдять їх зі сметаною, варенням, медом, джемом, запиваючи молоком, компотом або киселем.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйце куряче — 1 шт.
  2. 2. Молоко — 200 мл.
  3. 3. Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  4. 4. Цукор — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — 0,5 ч. л.
  6. 6. Олія рослинна — 2 ст. л.
  7. 7. Розпушувач — 0,3 ч. л.
  8. 8. Пшоно — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити пшоно. Додати в кашу яйце, влити молоко, додати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати.

  2. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, викласти партію оладок, накрити кришкою сковороду, смажити 2 хвилини, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини при закритій кришці.

  3. Подавати оладки зі сметаною, джемом або медом.