Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна російська весна › М'ясні стіжки
М'ясні стіжки

М'ясні стіжки

"Стіжки" з м'ясного фаршу - це цікаве поєднання м'ясних і овочевих продуктів в одній страві. Чарівний, дуже ситний варіант котлет, яким гарнір вже не буде потрібен. Стіжки - страва, досить проста у приготуванні. Вона являє собою м'ясний млинець, поверх якого викладені попередньо приготовані: крупно натерта картопля (імітує «стіг сіна»), яйця, цибуля і сир. Соковитість «сіну» додасть пасерована цибуля. За 7 хвилин до готовності, можна повторно посипати «стіжки» тертим сиром. Подавати стіжки потрібно гарячими з великою кількістю овочів.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Фарш м'ясний — 1 кг.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Картопля — 4 шт.
  4. 4. Яйця — 5 шт.
  5. 5. Сир твердий — 200 г.
  6. 6. Майонез — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю спасировати на соняшниковій олії. Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.

  2. Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити. Додати 1 ст. л. майонезу, перемішати. Сир натерти на крупній тертці.

  3. Зробити з фаршу невеликі круглі коржики. Викласти на деко, змащене соняшниковою олією.

  4. Зверху викласти шар обсмаженої цибулі. Потім шар відварених і порізаних яєць.

  5. На яєчний шар покласти натерту картоплю. Зверху шар натертого сиру. Полити майонезом.

  6. Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин.