Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна італійська осінь › Італійський салат із макаронами
Італійський салат із макаронами

Італійський салат із макаронами

Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Макароны — 250 г.
  2. 2. Консервована кукурудза — 250 г.
  3. 3. Варений горох — 250 г.
  4. 4. Червоний перець — 1 шт.
  5. 5. Зелений перець — 1 шт.
  6. 6. Стрілки зеленої цибулі — 4 шт.
  7. 7. Сир — 250 г.
  8. 8. Шинка — 250 г.
  9. 9. Петрушка — за смаком
  10. 10. Йогурт — 250 г.
  11. 11. Майонез — 100 г.
  12. 12. Чорний мелений перець — за смаком
  13. 13. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.

  2. Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.

  3. Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.

  4. Охолодити в холодильнику і подавати.