Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий цукор весна › Медова мастика
Медова мастика

Медова мастика

Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!

Кількість порцій 3
Час приготування 120 хв

  1. 1. Мед — 1 ст. л.
  2. 2. Желатин — 5 г.
  3. 3. Вершкове масло — 1 ст. л.
  4. 4. Цукрова пудра — 250 г.
  5. 5. Вода — 6 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замочити желатин у воді на 40 хвилин.

  2. Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.

  3. Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.

  4. Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.