Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка осінь › Крабові пиріжки
Крабові пиріжки

Крабові пиріжки

Крабові пиріжки - це прекрасна, дуже ніжна низькокалорійна закуска. Готується з смачного листкового тіста, яке можна приготувати або самостійно в домашніх умовах, або купити вже готове в супермаркеті. Час випічки конвертів з тіста залежить від індивідуальної духовки, в середньому, близько 9-10 хвилин, при температурі 180 С. Склад начинки можна сміливо варіювати. Дана закуска ідеально підходить як для святкового столу, так і для повсякденного. Рецепт крабових пиріжків досить простий у приготуванні, всі продукти доступні і не вимагають великих грошових витрат.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Листкове тісто (бездріжджове) — 900 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Крабове м'ясо — 200 г.
  4. 4. Вершкове масло — 1 ст. л.
  5. 5. Часник — 1 шт.
  6. 6. Цибуля-порей — 2 стебла
  7. 7. Солодкий перець — 1 шт.
  8. 8. Сметана — 2 ст. л.
  9. 9. Лимонний сік — 2 ч. л.
  10. 10. Кріп — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.

  2. Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.

  3. Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.

  4. Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.