Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна холодильник російська молоко › Згущене молоко "Домашнє"
Згущене молоко "Домашнє"

Згущене молоко "Домашнє"

Напевно, у багатьох згущене молоко асоціюється зі смаком дитинства. Коли мама приносила з магазину баночку смачного і дуже солодкого, навіть занадто, згущеного молока. Якщо цей смак вас не покидає до сих пір, то ви можете балувати себе таким десертиком хоч щодня. Рецептом приготування його в домашніх умовах ми поділимося! До того ж там і зусиль особливих докладати не потрібно - все зводитися до того, щоб підігріти молоко з цукром. 15 хвилин - і ваші рідні в захваті від солодкого смаку дитинства. До того ж згущене молоко часто важливий інгредієнт в тортах і пирогах. Тому рецепт його приготування як ніколи доречний.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Цукрова пудра — 500 г.
  2. 2. Молоко — 375 мл.
  3. 3. Масло вершкове — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти каструлю з високими стінками. Вилити в неї молоко, просіяти цукрову пудру і додати вершкове масло.

  2. Поставити на слабкий вогонь до розчинення масла і пудри. Після чого поставити на середній вогонь і після закипання варити протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.

  3. Перелити в банку, дати охолонути і залишити на ніч у холодильнику.