Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий пасха осінь › Тушкована капуста по-баварськи
Тушкована капуста по-баварськи

Тушкована капуста по-баварськи

Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста. У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Квашена капуста — 700 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Яблуко — 1 шт.
  4. 4. Шпиг — 50 г.
  5. 5. Біле вино — 100 мл.
  6. 6. Борошно — 1 ст. л.
  7. 7. Цукор — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Кмин — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).

  2. Розтопити на сковороді шпиг.

  3. Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.

  4. Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.

  5. Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.

  6. Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.

  7. Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.