Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Ангельське блюдо з айвою
Ангельське блюдо з айвою

Ангельське блюдо з айвою

Воістину традиційну страву англійців можна приготувати, використавши деякі наші традиції та інгредієнти. Так, наприклад, пудинг із айвою. І навіть якщо в Англії пудинг зазвичай готували до різдвяного столу, то ми можемо випікати його хоч кожен день до сімейної вечері. Айва надає всій страві певну терпкість, при цьому не забуваємо і про корисні її властивості. Адже в ній дуже багато різних груп вітамінів і мікроелементів. Дуже багато калію, а варення з айви дуже корисне при гострих захворюваннях кишечника. Така страва порадує вас не тільки своїм приємним ніжним смаком, а й корисними його властивостями. Порадуйте своїх близьких таким десертом.

Кількість порцій 12
Час приготування 80 хв

  1. 1. Айвове варення — 400 г.
  2. 2. Молоко — 500 мл.
  3. 3. Сухарі — 125 г.
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Цукор — 225 г.
  6. 6. Ванілін — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На дно форми викласти густе варення.Три яйця потрібно розділити на жовтки і білки. Жовтки додати до сухарів. Білки в холодильник. Четверте яйце - до сухарів.

  2. Додати цукор 85 г., молоко. Ретельно перемішати.

  3. Викласти масу на фруктове пюре. Відправити в духовку на 1 годину при 180°C.

  4. Білки дістати з холодильника і збити. Всипати цукор, що залишився, збити. Викласти білкову масу на пудинг і знову відправити його в духовку на 30 хвилин.

  5. Через 30 хвилин пудинг дістати і остудити.