![Шоколадно-апельсиновий хліб](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.ef9f0b3e8d1877ecc754a1eb89f72cab.350x350.jpeg)
Шоколадно-апельсиновий хліб
- 1. Вода — 100 мл.
- 2. Борошно пшеничне — 550 г.
- 3. Дріжджі сухі — 2,5 ч. л.
- 4. Какао-порошок — 50 г.
- 5. Цукор — 3 ст. л.
- 6. Цедра апельсина — 1 ч. л.
- 7. Кориця мелена — 0,5 ч. л.
- 8. Масло вершкове — 2 ст. л.
- 9. Молоко — 50 мл.
- 10. Яйце куряче — 1 шт.
- 11. Сіль — 1 ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску висипати дріжджі, залити теплу воду, ретельно перемішати.
Окремо змішати борошно, какао-порошок, цукор, цедру, корицю і сіль. Руками перемішати. Додати нарізане розм'якшене вершкове масло, після влити молоко, додати яйце і дріжджі.
Вимісити тісто. Змастити миску маслом, покласти в неї тісто, кілька разів перемішати в мисці його, щоб тісто ретельно покрилося маслом.
Накрити миску рушником зверху, поставити в тепле місце на 1 годину.
Викласти тісто у змащену форму для випікання. Змастити зверху хліб рослинною олією, накрити рушником, залишити на 1 годину в теплому місці.
Духовку розігріти до 190°C. Поставити форму в духовку, відразу ж зменшити температуру до 180°C, дістати через 30-40 хвилин.