![Гарбузовий рулет з сирною начинкою](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.6937fe8eb97949898250bd5f979998cf.350x350.jpeg)
Гарбузовий рулет з сирною начинкою
- 1. Цукор — 2 ст. л.
- 2. Яйце куряче — 1 шт.
- 3. Гарбуз — 150 г.
- 4. Сода — за смаком
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Кориця мелена — за смаком
- 7. Цукрова пудра — за смаком
- 8. Сир вершковий — 3,5 ст. л.
- 9. Маргарин — 1 ч. л.
- 10. Горіхи — 1 ст. л.
- 11. Борошно пшеничне — 2,5 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в мисці цукор і яйця, збити міксером суміш, поступово додавати 50 г. нарізаного маленькими шматочками очищеного гарбуза.
Додати в суміш борошно, сіль, соду, корицю, ретельно перемішати до однорідної маси.
Застелити харчовим папером деко для випікання, змастити маслом, викласти тісто на деко, поставити в духовку на 15 хвилин, при температурі 175ºС.
Витягнути корж тіста з духовки, присипати цукровою пудрою, перевернути на іншу сторону, поклавши на рушник. Видалити папір з коржа. Присипати пудрою, знову перевернути. Скрутити корж в рулет разом із рушником. Покласти в холодильник на 1 годину, після чого на 15 хвилин в морозильну камеру.
Змішати в мисці вершковий сир і маргарин, додати подрібнені горіхи, варений гарбуз, подрібнений в блендері до стану пюре, цукор і цукрову пудру.
Витягнути корж, розгорнути його, змастити кремом, знову скрутити в рулет. Зберігати в холодильнику.