Роли кадзарі "Вишня"
- 1. Рис круглозернистий — 60 г.
- 2. Форель слабосолена — 30 г.
- 3. Водорості норі — 1 шт.
- 4. Салат зелений — 40 г.
- 5. Лимон — 1 шт.
- 6. Рисовий оцет — 15 г.
- 7. Морська сіль — 3 г.
- 8. Цукор — 3 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати рис. Для цього ретельно промити рис в холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкинути його на сито та залишити на годину. Потім покласти рис в глибоку кастрюлю та залити водою. Води повинно бути на 1/5 більше ніж рису. Кастрюля повинна бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Після цього накрити кастрюлю кришкою, поставити на середній вогонь та довести до кипіння - на це буде потрібно близько 5 хвилин. Потім зменшити вогонь до мінімуму та варити рис при слабкому кипінні 10 хвилин, поки він не вбере всю воду. Зняти кастрюлю з воогню та дати постояти, не відкриваючи кришку, 15 хвилин. В мірній чашці з'єднати столову ложку рисового оцту, с цукром та морською сіллю та добре перемішати, щоб цукор та сіль розчинилися, потім підігріти. Пересипати рис в миску, побризкати маринадом та перемішати палочками. Перед приготуванням суші дати рису охолонути.
Рибу почистити та нарізати тонкими шматочками, лист норі розділити на 2 частини. Покласти половинку норі глянцевою стороною на макісу, змоченими в підкисленій воді (лимонним соком) руками брати порції рису та викладати спочатку тонкий плаский шар рису, а потім з трьох невеликих додаткових порцій рису сформувати 3 горбики.
Накрити рис другою половиною норі, повторюючи профіль поверхні рису. В центральні заглиблення покласти шматочки риби, а по краям зелень салату. Звернути рол - шматочки риби обернуться в норі, а листочки салату з'єднаються між собою. Зафіксувати рол макісою.
Бажано дати ролу кадзарі деякий час полежати, хвилин 15. Нарізати роли рекомендується легким рухом, без натискання, гострим, змоченим у воді ножем. Подавати роли з соєвим соусом та маринованим імбирем.