Пиріг зі шпинатом і бринзою
- 1. Листкове тісто — 500 г.
- 2. Шпинат — 200 г.
- 3. Бринза — 200 г.
- 4. Яйце — 1 шт.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Мак — 1 ч. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Бринзу порізати маленькими кубиками.
Шпинат розморозити і дуже добре віджати від зайвої рідини. При необхідності шпинат дрібно порізати.
До шпинату додати білок одного яйця. Посолити, поперчити. Додати бринзу. І все ретельно перемішати. Начинка готова.
Тісто розморозити, розгорнути. Порізати на смужки не менше 5-6 см. шириною.
На смужки тіста викласти начинку.
Акуратно злегка розтягуючи краї тіста і ховаючи всередину начинку, зліпити джгутики з тіста.
На деко постелити пекарській папір. По центру викласти перший джгутик у вигляді спіралі швом вниз.
Викласти всі інші джгутики по спіралі. До жовтка додати чайну ложку води, злегка збити, добре змастити жовтком верх пирога. Зверху посипати маком.
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 40-50 хвилин.