![М'ясо по-італійськи в томатному соусі](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.29914ebbeb37ec52d39d967df94ef09c.350x350.jpeg)
М'ясо по-італійськи в томатному соусі
М'ясо по-італійськи в томатному соусі виходить дуже ніжним, соковитим, духмяним. Розмарин, базилік і чебрець надають страві особливий, неповторний аромат. Як відомо, італійці майстерно готують різні соуси до своїх традиційних страв. Успіх запропонованого блюда значною мірою залежить від томатного соусу, в якому тушкуються шматочки яловичої грудинки. Кілька порад з приготування страви: м'ясо вибирайте не заморожене, а свіже, помідори повинні бути стиглими і соковитими, базилік бажано використовувати свіжий, а не сушений. Блюдо подавати в гарячому вигляді, воно поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад, з рисом.
- 1. Яловича грудинка — 1,5 кг.
- 2. Біле сухе вино — 200 г.
- 3. Розмарин — 3 гілки
- 4. Оливкова олія — 40 мл.
- 5. Помідори — 800 г.
- 6. Часник — 3 зубчика
- 7. Маслини без кісточок — 60 г.
- 8. Базилік — 10 г.
- 9. Чебрець — 3 г.
- 10. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.
Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.
Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.
Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.
У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.
Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.