Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід плита весна › Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем

Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем

Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем - це гідна альтернатива звичайним домашнім котлет. Головна відмінність від класичного рецепту - це наявність в котлетах сиру і перцю. Перець краще використовувати червоний болгарський або ратунду. Перцю не повинно бути багато, щоб він не перебив смак і аромат котлет. Сир є прекрасним доповненням до решти інгредієнтів: під час смаження він плавиться і обволікає шматочки курки і перцю. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре, салат зі свіжих овочів або відварний рис. Котлети виходять дуже соковитими, корисними і барвистими, їх сміливо можна подати до святкового столу.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Сир — 150 г.
  3. 3. Болгарський перець — 200 г.
  4. 4. Хліб — 100 г.
  5. 5. Молоко — 200 мл.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 150 г.
  7. 7. Панірувальні сухарі — за смаком
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе розморозити і пропустити через м'ясорубку.

  2. Сир натерти на крупній тертці. Хліб або булочку замочити на деякий час в молоці.

  3. Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. А перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.

  4. Зелень промити і також дрібно нарізати.

  5. Вийняти хліб з молока і трохи його віджати. Потім додати його до фаршу і перемішати.

  6. Потім до фаршу додати сир, перець, цибулю і зелень. Посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

  7. З фаршу сформувати котлети. Обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на рослинній олії.