![Котлети по-київськи з сиром](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.21cbf5c19e0c80b9d5dab20390dbdb05.350x350.jpeg)
Котлети по-київськи з сиром
- 1. Філе курки (грудинка) — 130 г.
- 2. Вершкове масло — 20 г.
- 3. Сир едам — 20 г.
- 4. Кріп — 2 г.
- 5. Яйце — 1 шт.
- 6. Борошно — за смаком
- 7. Олія — за смаком
- 8. Сухарі панірувальні — 50 г.
- 9. Сіль — 2 г.
- 10. Перець білий мелений — 1 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Узяти свіже куряче філе. Видалити з нього білі жилки і жир. Викласти на харчову плівку і накрити нею зверху.
Відбити філе до 5 мм. товщини. Посолити, поперчити. Відкласти. Підготувати суміш: сир, масло і кріп перемішати між собою. Узяти курячу кісточку і закріпити на ній сирну суміш у вигляді овалу.
Викласти кісточку з начинкою на відбите філе. Загорнути. Начинка має бути закрита з усіх боків. Руками надати філе з начинкою форму котлети.
Покласти котлету на тарілку. Відправити на 30 хвилин в холодильник, а краще в морозильну камеру.
Потім дістати котлету з холодильника. Обваляти у борошні. Умочити в льєзоні - суміш з 50 мл. молока і 1 яйця. Посипати сухарями. Потім знову опустити в яйце, а далі в сухарі.
Потім обсмажити котлету до золотистого кольору. Після цього, викласти її на деко і відправити в духовку на 15 хвилин. Духовка має бути розігріта до 180ºС.