![Буженіна](https://img2.zakaz.ua/uploadd44234f815ff03da41300ba1ef82642a.jpg.350x.jpg)
Буженіна
- 1. Свинина (окіст) — 800 г.
- 2. Олія (рафінована) — 30 г.
- 3. Оцет — 30 г.
- 4. Лаврове листя — 2 шт.
- 5. Часник (зубчики) — 5 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець — за смаком
- 8. Приправа для свинини — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо ретельно промити, відрізати сало та плівку, щоб воно було ідеальним. Прорізати в ньому хаотично ножем глибокі отвори під часник - по всій площі.
Зубчики часника відділити від серцевин, порізати на великі шматочки та помістити в отвори буженіни. Та якнайглибше.
Далі зробити маринад. В кастрюлю з м'ясом кинути олію, оцет, лавровий лист, сіль, перець та приправи за смаком. Потім ретельно перемішати і максимально просочити м'ясо маринадом.
Тепер взяти фольгу, в два шари, і зробити місткість. Кінці дуже щільно зігнути. В цю місткість покласти буженіну. Далі покласти місткість на деко.
Потім накрити м'ясо фольгою і поставити в попередньо нагріту до 200°C духовку на 70 хвилин. Через 70 хвилин зняти верхню фольгу та залишити на 10 хвилин, після чого вимкнути духовку і дати м'ясу так постояти.
Тепер буженіна готова. Дістати буженіну та порізати.