Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря середній літо › Равлики по-бургундські
Равлики по-бургундські

Равлики по-бургундські

Цей рецепт можна віднести до класичних французьким страв.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Равлики — 50 шт
  2. 2. Часник — 15 г
  3. 3. Цибуля шалот — 15-17 г
  4. 4. Петрушка — 20 г
  5. 5. Вершкове масло — 200-250 г
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Панірувальні сухарі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку приступаємо до пропуску через прес часнику, далі ріжемо цибулю і петрушку. В принципі, можна не мучитися і подрібнити блендером. Додаємо до них сіль і перець, а також розм`якшене масло.

  2. Виноградні равлики повинні бути вже підготовлені (тобто кожна повинна бути відокремлена від будиночка, а черепашка повинна бути проварена в содовому розчині і просушена).

  3. Беремо мушлю і кладемо в неї молюска, потім туди ж відправляємо шматочок масла з травами, цибулею і часником. Потрібно добре натиснути, щоб равлик з маслом «сиділи» глибоко в будиночку.

  4. Далі викладаємо равликів або на деко, або на спеціальні ємності з заглибленнями. Присипаємо сухарями і кладемо в піч при t = 200 градусів на 6-8 хвилин. Масло має закипіти в мушлі.