Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок духовка сніданок › Пиріжки з гарбузом
Пиріжки з гарбузом

Пиріжки з гарбузом

Скажіть будь-ласка кого не радує смак цього дивовижного овоча, який ніби сонечко, наповнює позитивом та радує своїм забарвленням. Використання його, як начинки для пиріжків дивує своїм загадковим злегка солодким смаком. А поєднання його з дивовижно пахучим сиром чеддером, взагалі наповнить ваш організм новими смаковими враженнями та енергією на цілий день. Завершення цього кулінарного шедевру за допомогою ароматної зелені взагалі не зможе залишити вас незадоволеними результатом. Крім того, ми повинні і нагадати про те, що гарбуз містить масу поживних речовин та вітамінів, тому він має бути в "аптечці" кожної господині, коли наступає сезон достигання цих великих овочів. Звичайно ж, пиріжки з таким начинням радують своїм сонячним забарвленням та ніжним, злегка солодким смаком. Можемо впевнити вас, що ця страва не залишить вас байдужими і ви залюбки готуватимете страви з цього дивовижного овоча.

Кількість порцій 16
Час приготування 90 хв

  1. 1. Томатна паста — 2 ч. л.
  2. 2. Тертий сир чеддер — 100г
  3. 3. Рослинна олія — 2 ст. л.
  4. 4. Cіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Яйця — 2шт
  7. 7. Обсмажене гарбузове насіння — 4 ст. л.
  8. 8. Гарбуз — 500г
  9. 9. Готове листкове тісто — 800г
  10. 10. Велика цибулина — 1шт
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити від шкірки і серцевини. М'якоть вимити, обсушити і нарізати дуже маленькими кубиками. Цибулю очистити і подрібнити.

  2. У сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Покласти гарбуз, готувати 10 хв. Додати томатну пасту, 150 мл води, сіль і перець. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати без кришки 10 хв. Дати охолонути, потім додати тертий сир.

  3. На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт. Листкове тісто розкочують тільки в одному напрямку.

  4. Нарізати тісто ромбами довжиною 15 см і шириною 10 см.

  5. Змастити їх по всій поверхні злегка збитим яйцем.

  6. Покласти на кожен ромб по 1 ст. л. начинки, скласти удвічі так, щоб вийшов трикутник. З силою притиснути руками краю. Викласти пиріжки на змащене маслом деко, змастити їх яйцем і посипати гарбузовим насінням. Поставити в холодильник на 30 хв. Потім переставити в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хв.