Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід легкий обід вегетаріанські страви › Теплий салат з рису, кураги і фісташок
Теплий салат з рису, кураги і фісташок

Теплий салат з рису, кураги і фісташок

Дуже смачний, простий і незвичайний салат, який варто спробувати. На перший погляд Вам може здатися, що рис, фісташки і курага не поєднувані між собою. Насправді ж це зовсім не так: вищевказані інгредієнти прекрасно доповнюють і підкреслюють смак один одного. Рис – чудова крупа. Маючи практично нейтральний смак, вона стане прекрасним полем для кулінарних експериментів. Що стосується сорту крупи, то краще використовувати екзотичний для нас і досить рідкісний американський «дикий» рис, зернятка якого забарвлені в чорний колір. Фісташки можна попередньо підсушити на сковороді. На Ваш розсуд замість кураги можете додати чорнослив, родзинки та інші сухофрукти.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Рис — 200 г.
  2. 2. Олія оливкова — 20 мл.
  3. 3. Курага — 100 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Зелень — 20 г.
  6. 6. Фісташки — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити в підсоленій воді. Курагу промити і залити на 10 хвилин окропом. Потім дістати і порізати шматочками.

  2. Фісташки очистити і подрібнити. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.