Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід італійська день народження шпинат › Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею
Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею

Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею

Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Макарони фузілі — 200 г.
  2. 2. Солодкий перець — 1 шт.
  3. 3. Листя шпинату — 200 г.
  4. 4. Печериці — 200 г.
  5. 5. Консервована квасоля — 250 г.
  6. 6. Зелена цибуля — 1 пучок
  7. 7. Оливкова олія — 3,5 ст. л.
  8. 8. Часник — 2 зубчики
  9. 9. Яблучний оцет (6%) — 1 ст. л.
  10. 10. Лимонний сік — 4 ст. л.
  11. 11. Зіра — 0,5 ч. л.
  12. 12. Мелений мускатний горіх — 0,25 ч.л.
  13. 13. Мелений коріандр — 0,5 ч. л.
  14. 14. Карі — 0,25 ч. л.
  15. 15. Базилік подрібнений — 2 ст .л.
  16. 16. Cіль — за смаком
  17. 17. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.

  2. Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.

  3. На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.

  4. Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.

  5. На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.

  6. З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.

  7. У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.

  8. Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.

  9. Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.