Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід перші страви весна › Суп з моркви і коріандру
Суп з моркви і коріандру

Суп з моркви і коріандру

Оригінальна страва індійської кухні. Дуже ситний, смачний, ароматний супчик, більше схожий на десерт. Але головне, він украй корисний для нашого організму. У цю страву можна додавати як свіжий, так і сушений коріандр, який знайдете. При відсутності фокаччи (італійського коржика), суп можна подавати з хрустким підсушеним чорним хлібом. Добре виглядає готовий супчик в глибоких піалах. Бажано прикрасити листям коріандру. Суп з моркви і коріандру - блюдо, яке вам варто спробувати. Цей суп сподобається і дітям, і дорослим.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Олія оливкова — 1 ст. л.
  2. 2. Цибуля зелена — 4 шт.
  3. 3. Мед — 1 ч.л.
  4. 4. Морква — 350 г.
  5. 5. Лимони — 1 шт.
  6. 6. Бульйон курячий — 450 мл.
  7. 7. Коріандр свіжий — 1 пучок
  8. 8. Фокачча — 1 шт.
  9. 9. Сіль — за смаом
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.

  2. Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.

  3. Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.

  4. Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.

  5. При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.