Полуничний самбук
- 1. Заморожена полуниця — 300 г.
- 2. Цукор — 10 ст. л.
- 3. Яєчні білки — 2 шт.
- 4. Желатин — 10 г.
- 5. Вершки 33% — 100 мл.
- 6. Вода — 150 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.
Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.
Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.
До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.
Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.
Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.
Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.
Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.
Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.