Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська травневі свята зима › Картопля по-селянськи
Картопля по-селянськи

Картопля по-селянськи

Хочете на обід щось нескладне, але смачне і швидке? Нагадаємо вам смак дитинства. Ну звичайно ж, всі знають цей чудовий і хрусткий смак картоплі по-селянськи! Всі пам'ятають його золотисту скориночку і м'який смак всередині. Приготуйте цю нехитру страву, зробіть до неї легкий овочевий салатик. Додайте до всього цього смачний часниковий соус - і ваш сімейний обід готовий! До речі, про соус. Часник надає йому приємний насичений аромат, гірчиця ніжно пестить гіркуватим присмаком, а петрушка чудово доповнює його. Порадуйте свою сім'ю теплими спогадами з дитинства.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 8-10 шт.
  2. 2. Часник — 3-4 шт.
  3. 3. Майонез — за смаком
  4. 4. Перець — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Петрушка — за смаком
  7. 7. Горчиця — за смаком
  8. 8. Олія соняшникова — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю розрізати на чотири частини і дати їй трохи обсохнути.

  2. Після цього обсмажити картоплю у великій кількості олії або жиру. Обсмажити на сильному вогні, створюючи ефект фритюрниці на сковороді.

  3. Таким чином, картопля зовні буде хрусткою, а в середині м'якою і ніжною. Довести картоплю до золотистого кольору і вийняти її шумівкою. Дати зайвій олії стекти.

  4. Тим часом зробити соус. Для цього змішати майонез з гірчицею. Додати січену петрушку, часник, сіль і перець. Все перемішати. Подавати разом з картоплею.