![Свинячі реберця у соєвому соусі](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.90ec95c61f0f6deb97673f7b5b7ba57f.350x350.jpeg)
Свинячі реберця у соєвому соусі
Свинячі реберця - це, напевно, один із найкращих варіантів, гарячої страви як для святкового столу, так і для звичайної сімейної вечері, коли хочеться побалувати себе і своїх близьких смачними стравами. Справа в тому, що як би ви не приготували ці реберця, все одно вони виходять дуже смачні і ароматні. А ми поділимося з вами деякими рецептами. Не секрет, що будь-яке м'ясо дуже любить часник. Адже він надає такий насичений аромат страві. Але ось що цікавого в цьому рецепті, так це соєвий соус. Адже він сам по собі досить звичайний . Але якщо промаринувати свиняче м'ясо, то ви отримаєте дуже смачну страву. І навіть звичайні реберця будуть здаватися вам святковою стравою.
- 1. Свинячі реберця — 2 кг.
- 2. Соєвий соус — 200 мл.
- 3. Свіжий імбир — 4 см.
- 4. Часник — 4 зубчика
- 5. Бадьян — 2 шт.
- 6. Білий винний оцет — 2 ст. л.
- 7. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.
Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.
У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.
Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.
Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.
Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.