Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська десерти › Карамельні млинці на топленому молоці
Карамельні млинці на топленому молоці

Карамельні млинці на топленому молоці

Млинці за цим рецептом готуються на топленому молоці: дуже смачному, солодкуватому і запашному. Топлене молоко виходить із незбираного молока в процесі його кип'ятіння і тривалого нагрівання. При тривалому нагріванні молоко набуває кремовий колір і карамельний присмак. Млинці на топленому молоці виходять м'якими, ніжними, у них карамельно-кремовий колір і насичений смак топленого молока. Це просто смакота! А якщо ще змастити млинчики приготовленою карамеллю з пластівцями мигдалю... Вийде прекрасне частування, яке, без сумніву, сподобається всім, хто його спробує.

Кількість порцій 5
Час приготування 35 хв

  1. 1. Молоко пряжене — 300 мл.
  2. 2. Борошно — 6 ст. л.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Цукор — 2 ст .л.
  5. 5. Сіль — щіпка
  6. 6. Масло вершкове — 80 г.
  7. 7. Мигдалеві пластівці — за смаком
  8. 8. Олія соняшникова — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.

  2. Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.

  3. Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.