Фокача з сиром
- 1. Дріжджове тісто — 400 г.
- 2. Пармезан — 50 г.
- 3. Часник — 2 зубчик
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Петрушка — за смаком
- 6. Оливкова олія — за смаком
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Рікотта — 300 г.
- 9. Винний оцет — 1 ст. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати цибулю півкільцями і поставити маринуватися у винному оцеті. Сир рікота натерти на дрібну тертку. Сир пармезан, два зубчики часнику, і петрушку подрібнити в блендері.
Тісто розділити навпіл, частину скачати в кулю. Одну частину розкачати в коло, наколоти по всьому діаметру виделкою і помістити у форму для запікання, змащену маслом. Викласти більшу частину сирної суміші на основу фокачі.
Промариновану цибулю викласти поверх сиру.
Сир рікота рівномірно розподілити поверх цибулі і злегка прим'яти його руками. Посипати фокачу рештою сирної суміші, поперчити і збризнути оливковою олією.
Розкачати другу частину дріжджового тіста в млинець, накрити ним фокачу і акуратно защипити краї.
Змастити тісто оливковою олією, наколоти виделкою і поставити у форму в попередньо розігріту духовку на 15-20 хвилин, температура 180°C.
Готову страву викласти на тарілку.