Фетучіні з грибами у вершковому соусі
- 1. Паста фетучині — 400 г.
- 2. Печериці — 300 г.
- 3. Вершки 10% — 300 мл.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Масло вершкове — 2 ст. л.
- 6. Часник — 3 шт.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Олія оливкова — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поставити на вогонь сковороду, покласти вершкове масло і налити трохи оливкової олії. Часник розчавити ножем, додати в сковороду. Обсмажити часник протягом 3 хвилин, після - витягнути його.
Гриби нарізати пластинами, викласти в сковороду, обсмажувати до випаровування рідини. Подрібнити цибулю, додати її до грибів. Обсмажити до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком, влити вершки.
Тушкувати суміш на сковороді протягом 10 хвилин, на маленькому вогні. Консистенція соусу повинна бути не сильно густою, якщо все таки так вийшло, необхідно додати трохи кип'яченої води.
Пасту відварити в підсоленій воді до стану альденте (трохи недоварена). При цьому у воду додати кілька крапель оливкової олії, щоб паста не злиплася.
Воду злити, додати трохи вершкового масла до пасти. При подачі викласти пасту на тарілку, зверху залити соусом, за бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном або сушеним базиліком.