Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід важкий перші страви м'ясо › Борщ у мультиварці
Борщ у мультиварці

Борщ у мультиварці

Борщ - відома, популярна, традиційна українська страва. І таких епітетів можна написати досить багато. Страва, якою гордиться український народ вже скільки років, та, що вже там, поколінь! Зараз, у наш час кулінарія дуже стрімко розвивається, і в кожному будинку, на кухні безперечно є багато побутової техніки. І щоб не возитися постійно у плити, з'явився спрощений варіант приготування страв... Наприклад, за допомогою мультиварки. Дуже зручно і комфортно. Смачний борщ? Легко! Підготувати усі необхідні інгредієнти, помістити їх у мультиварку, і одним натисненням потрібної кнопочки просто почекати сигнал, що оповіщає про готовність страви. І, о диво, борщик вже готовий!

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. М'ясо — 300 г.
  2. 2. Томатна паста — 3 ст. л.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Картопля — 4 шт.
  5. 5. Капуста білокачанна — 200 г.
  6. 6. Перець болгарський — 1 шт.
  7. 7. Буряк — 1 шт.
  8. 8. Морква — 1 шт.
  9. 9. Помідор — 2 шт.
  10. 10. Часник — 2 зубчики
  11. 11. Приправа (лавровий лист, базилік) — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Оливкова олія — 5 ст. л.
  14. 14. Лимонний сік — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо (чудово підійде свинина) нарізати на шматки. Обсмажити в мультиварці на олії 20 хвилин. Моркву і буряк очистити і натерти на великій терці.

  2. Помідори помити і нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати, і разом з морквиною додати до м'яса. Смажити 15 хвилин.

  3. Болгарський перець нарізати кубиками і також відправити до мультиварки на 15 хвилин. Сюди ж додати томати і томатну пасту. Тушкувати 10 хвилин.

  4. Буряк, який раніше був нарізаний, додати теж до інгредієнтів. Часник видавити в пресі для часнику, і вслід закинути в мультиварку. Приправити і посолити.

  5. Картоплю очистити від шкірки, помити і нашаткувати. Заразом виконати це і з капустою. Покласти до інших інгредієнтів, залити водою, посолити за смаком. Вибрати на кухонному приладі режим "тушкування" і встановити час (60 хвилин буде достатньо).