Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід блендер африканська весна › Африканський суп з кунжутом і спеціями
Африканський суп з кунжутом і спеціями

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Коріандр (насіння) — 1 ч. л.
  2. 2. Кмин (насіння) — 1 ч. л.
  3. 3. Кардамон (насіння) — 1 ч. л.
  4. 4. Кунжутне насіння — 100 г.
  5. 5. Помідори — 6 шт.
  6. 6. Стебло селери — 2 шт.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  8. 8. Корінь имбиру — 1 шт.
  9. 9. Часник — 2 шт.
  10. 10. Перець кайєнський — 0,5 ч. л.
  11. 11. Куркума — 1 ч. л.
  12. 12. Кукурудза консервована — 100 г.
  13. 13. Олія кунжутна — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.

  2. У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.

  3. При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.