![Шоколадний торт без випічки](https://img2.zakaz.ua/upload.f596335c6e15cb494ad34110cd15fb62.350x350.jpg)
Шоколадний торт без випічки
- 1. Печиво савоярді — 100 г.
- 2. Шоколад чорний — 170 г.
- 3. Ананас консервований — 0.5 банки
- 4. Сир Маскарпоне — 250 г.
- 5. Молоко — 100 мл.
- 6. Цукрова пудра — 1 ст. л.
- 7. Горіхи волоські — 70 г.
- 8. Вода кип'ячена — 200 мл.
- 9. Какао порошок — 1 ч. л.
- 10. Кава розчинна — 2 ч. л.
- 11. Лікер кавовий — 30 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку, щоб просочити печиво савоярді потрібно розчинну каву розвести в 200 мл. теплої води і додати кавовий лікер. Маскарпоне збити з молоком і цукровою пудрою. Плитку шоколаду з горіхами розтопити в мікрохвильовці. З'єднати з маскарпоне і розмішати до однорідності, щоб вийшов шоколадний крем. Поставити в холодильник для загустіння.
Форму викласти пергаментом. Кожне печиво швидко занурити у кавову суміш і викласти на дно форми. Десерт поставити в холодильник, щоб добре просочився.
Зверху довільно викласти нарізані шматочки ананаса, потім-крем. Посипати горіхами. Повторити шар з печивом і ананасом. Верхній шар - крем. Розрівняти його по поверхні і поставити торт у холодильник на декілька годин.
Після цього звільнити торт від форми та готувати шоколадну стрічку. Для цього потрібно розтопити 70 г. шоколаду. Спочатку необхідно розтопити 2/3 від усієї кількості, а решту третину шоколаду додати у вже розтоплений шоколад. Розмішувати до тих пір, поки маса не стане абсолютно однорідної консистенції. Викласти шоколад у корнетики. Вирізати з пергаменту стрічку, рівну висоті і діаметру торта.
Зробити довільне штрихування шоколадом на стрічці. Покласти стрічку в холодильник на 5 хвилин.
Через 5 хвилин обернути торт стрічкою по всьому діаметру, шоколадом всередину, злегка притиснути і розгладити. Поставити торт в холодильник на півгодини. Зняти пергамент із застиглою стрічки, посипати верх какао.