Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба салати риба вечеря › Тімбал з авокадо і тунця
Тімбал з авокадо і тунця

Тімбал з авокадо і тунця

Тімбал являє собою якусь подобу французького тартара: салат, всі інгредієнти якого викладаються шарами. Пропонований нами тімбал з авокадо і тунця – щось новеньке у Вашій домашній колекції рецептів. Такий салатик ніколи не набридне, адже його готують далеко не кожен день і не на кожен випадок. Вся справа в екзотичному плоді авокадо, хвойно-горіховий смак якого додає родзинку будь-якій страві. У нашому випадку авокадо збивається блендером в пюреобразну масу разом із соком лимона і часником, і викладається нижнім шаром. Салат виходить смачним, поживним і корисним. Оригінальне оформлення і ефектний вигляд робить цю чудову закуску головною прикрасою Вашого святкового столу.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Авокадо — 1 шт.
  2. 2. Помідори — 1 шт.
  3. 3. Тунець консервований — 150 г
  4. 4. Базилік — 20 г
  5. 5. Олія оливкова — 10 мл
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Лимон — 20 г
  8. 8. Часник — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку.

  2. У блендері зробити із авокадо пюре, збризнути його лимонним соком і додати 1 чайну ложку оливкової олії, зубчик вичавленого часнику і сіль за смаком.

  3. Біля основи помідора зробити надріз хрест-навхрест, опустити на 1-2 хвилини в окріп.

  4. Охолодити, очисттти від шкірки і порізати кубиками, насіння і сік видалити.

  5. На тарілку викламти шар авокадо, потім порізаний помідор, а зверху консервований тунець.

  6. Прикрасити базиліком.