Суп із сочевицею і копченою куркою
- 1. Курячі гомілки — 2 шт.
- 2. Копчена куряча грудинка — 750 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Сочевиця — 150 г.
- 5. Цибуля-порей — 150 г.
- 6. Морква — 150 г.
- 7. Кінза — 1 пучок
- 8. Часник — 2 зубчика
- 9. Вершкове масло — 30 г.
- 10. Лавровий лист — 1 шт.
- 11. Карі — 2 ч. л.
- 12. Кмин мелений — 0,5 ч. л.
- 13. Перець чорний горошком — 5 зерен.
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
- 15. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.
Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.
Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.
Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.
Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.
Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.
Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.
При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.