Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі легкий вегетаріанські страви › Кисло-гостра капуста по-китайськи
Кисло-гостра капуста по-китайськи

Кисло-гостра капуста по-китайськи

Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти . Приємного аппетиту!

Кількість порцій 1
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста — 250 г
  2. 2. Перчик чилі — 5 г
  3. 3. Оцет — 8 г
  4. 4. Цукор — 1 ч.л.
  5. 5. Цибуля — 2 г
  6. 6. Духм'яний перець — 5 зерен
  7. 7. Сіль — 3 г
  8. 8. Рослинна олія для смаження — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капустяні листи наріжте ромбами.

  2. Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.

  3. Цибулю дуже дрібно покришіть.

  4. У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).

  5. Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.