Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вершки плита європейська весна › Горiхово-вершковий соус
Горiхово-вершковий соус

Горiхово-вершковий соус

Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г.
  2. 2. Вершки — 250 г.
  3. 3. Ядра волоських горiхiв — 100 г.
  4. 4. Пармезан — 80 г.
  5. 5. Мускатний горiх — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Сiль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.

  2. Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.

  3. Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.