Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі індійська сімейне свято вегетаріанські страви › Запечена кольорова капуста з карі
Запечена кольорова капуста з карі

Запечена кольорова капуста з карі

Якщо ви в пошуку досить малокалорійної і навіть дієтичної страви, тоді зверніть увагу на запропоноване нами. Це запечена кольорова капуста. Всі знають, що саме вона - продукт досить дієтичний. До того ж, вона дуже корисна, хоча багато хто і не любить її. Але якщо її правильно приготувати, то страва виходить дуже смачною. Її можна приймати навіть як повноцінну. Але краще, звичайно, з якимось гарніром - тоді прийом їжі буде більш ситним. У будь-якому випадку рецепт цієї страви знадобиться вам як дуже корисної і низькокалорійної. Тому якомога швидше спробуйте її приготувати, щоб переконається самим, яка вона чудова.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кольорова капуста — 500 г
  2. 2. Цибуля — 80 г
  3. 3. Зелений горошок — 100 г
  4. 4. Оливкова олія — 2 ст. л.
  5. 5. Карі — 5 г
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Суміш перців — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.

  2. Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.

  3. Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.

  4. Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.

  5. Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.