![Паска медова](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.3dae1c2ff3d6fa1ec8395504cf520253.350x350.png)
Паска медова
- 1. Свіжі дріжджі — 50 г.
- 2. Борошно — 1500 г.
- 3. Яйце — 8 шт.
- 4. Молоко — 2.5 стакана
- 5. Масло вершкове — 3/4 стакана
- 6. Родзинки — 200 г.
- 7. Мед — 1 ст.л.
- 8. Цукор — 250 г.
- 9. Сіль — 0.5 ч.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування опари змішати мед, трохи борошна і 1 яйце, дріжджі розмішати в склянці теплого молока і додати до медово-борошняної суміші. Через 10 хвилин додати решту молока, перемішати і дати підійти, накривши рушником.
Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром в пишну масу. Білки збити в міцну піну з сіллю. Розтопити вершкове масло і остудити. З'єднати масло, жовтки, білки і родзинки.
Отриману суміш додати до опари, додати 3/4 частини борошна, вимісити тісто і залишити в теплі на 1-1,5 години, щоб підійшло. Після додати решту борошна, перемішати і дати підійти ще раз.
Готове тісто викласти у змащені форми для пасок на 1/3 об'єму, дати піднятися і випікати протягом 50-60 хвилин у прогрітій духовці при температурі 180°C. Готові, медові паски охолодити і змастити білковою глазур'ю (білок - 2 шт., цукор - 150 г.), посипати кондитерськими присипками. Дати охолонути.