Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти шоколад плита європейська сніданок › Шоколадні трюфелі в какао
Шоколадні трюфелі в какао

Шоколадні трюфелі в какао

Вашій увазі представлено рецепт приготування домашніх цукерок, а саме шоколадних трюфелів. Повірте, вони стануть родзинкою вашого святкового столу і в одну мить зникнуть, яку б кількість ви не приготували. Робляться вони досить просто, настільки, що до приготування можете залучити своїх дітей, вони отримають від цього величезне задоволення, адже вони люблять шоколад і що-небудь ліпити, а в цій страві поєднуються такі процеси. Можете в серединку кожної цукерки покласти очищений горішок мигдалю, а частину цукерок обваляти не в какао, а у кокосовій стружці або суміші з какао і цукрової пудри, тоді вийдуть цікаві коричнево-білі кульки. Для основи можна брати будь-який шоколад (молочний або чорний).

Кількість порцій 12
Час приготування 25 хв

  1. 1. Шоколад темний — 500 г.
  2. 2. Масло вершкове — 25 г.
  3. 3. Вершки 35% — 210 мл.
  4. 4. Какао-порошок — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло розтопити, додати вершки і довести до кипіння. Потім вимкнути вогонь, додати розламаний на шматочки шоколад. Повністю його розтопити і дати охолонути.

  2. У суху пласку тарілку просіяти какао. Взяти ложкою трохи шоколадної маси, скачати в кульку, обваляти в какао і викласти на тарілку, застелену пергаментним папером або фольгою. Поставити цукерки на 15 хвилин у холодильник.