![Перець, фарширований бринзою](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.70e272fb955c87aca9b69b340cb7d0f1.350x350.jpeg)
Перець, фарширований бринзою
- 1. Болгарський перець (продовгуватий) — 800 г.
- 2. Бринза — 200 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Панірувальні сухарі — 100 г.
- 5. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перець помити і викласти на деко.
Деко поставити в розігріту до 220°C духовку і випікати не більше 15 хвилин інакше перець може підгоріти і потім буде розпадатися.
Гарячі перці зняти з деко і покласти в пакет, який потім зав'язати.
Бринзу викласти в миску і гарненько розім'яти ложкою. Додати туди 1 яйце і добре перемішати.
Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета й акуратно зняти з них шкірку. Деяку частину шкірки можна залишити, якщо погано зчищається.
Відрізати верхівку перцю і вичистити все насіння.
Потім нафарширувати перці бринзою, але небагато і не щільно. Перці злегка приплюснути.
Решту яєць розбити в миску і збити виделкою до однорідної маси.
Фаршировані перці обваляти в яєчній масі і в панірувальних сухарях.
На сковороді розігріти олію, покласти туди перці і обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Подавати страву краще теплою.