Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба російська › Риба в цибульному соусі
Риба в цибульному соусі

Риба в цибульному соусі

Якщо вам надокучили старі рецепти, і ви не знаєте чим би здивувати своиx рідних. В цьому випадку, пропонуємо приготувати рибу в цибульному соусі. Для цієї страви підійде абсолютно будь-яка риба, яку ви "зловили" в супермаркеті. Часу на її створення піде зовсім небагато, ще і встигнете створити для компанії рибної страви гарнір. Наприклад: варена картопля з яким-небудь овочевим салатом дозволить насититися морським обідом. Простота приготування цього рецепту вас дуже здивує, а сам рибний делікатес принесе море задоволення. Всього лише два інгредієнти в цій страві і мінімальний набір спецій. Швидко, смачно і доступно - ну просто мрія будь-якої xозяюшки!

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Риба — 700 г.
  2. 2. Рослинна олія — 50 г.
  3. 3. Лук ріпчастий — 3 шт.
  4. 4. Лимон — 1 шт.
  5. 5. Борошно — 200 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Лавровий лист — за смаком
  8. 8. Мелений перець — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу, або ж філе, помити і нарізати на порційні шматочки. Посолити, і полити  лимонним соком. Помістити в ємність і залишити маринуватися.

  2. Нарізати цибулю півкільцями. Можна і пір'ям, але щоб скибочки не були занадто тонкими.

  3. Рослинну олію налити на дно невеликої каструлі. Викласти шар нарізаної цибулі, щільно покриваючи низ місткості.

  4. Замариновану раніше рибу обваляти у борошні. Потім нагріти сковорідку і обсмажити шматочки риби до утворення золотистої скоринки. Після цього викласти її в окрему ємність.

  5. Залити окропом, викладений раніше лук, закриваючи при цьому весь його шар. Посолити, поперчити за смаком. Додати чорний перець горошком (за бажанням).

  6. На цибульний шар викласти шматочки обсмаженої риби. Полити зверxу, цибульною рідиною, що утворилася, і додати лавровий лист. І так зробити шар за шаром (можна до самого верху). Накрити кришкою каструлю з підготовленими інгредієнтами і тушкувати хвилин 30. Рідина повинна випаруватися і, страва готова.