![Вареники з картоплею](https://img2.zakaz.ua/upload9aa842bf942760faeb725c8a45c60dd8.jpg.350x.jpg)
Вареники з картоплею
- 1. Картопля — 500 г.
- 2. Борошно — 500 г.
- 3. Молоко — 0.5 склянки
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Цибуля — 2 шт.
- 6. Вершкове масло — 50 г.
- 7. Рослинна олія — 50 мл.
- 8. Цукор — 2 ст. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю очистити, відварити до готовності.
Змішати просіяне з сіллю борошно з яйцями, молоком і 2 ст. л. рослинної олії. Вимісити однорідне тісто, накрити і залишити на 30 хв.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненої цибулі обсмажити в рослинній олії протягом приблизно 6 хв.
Картоплю з вершковим маслом розім'яти в пюре. Додати обсмажену цибулю, посолити, поперчити і перемішати.
Решту цибулі обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла протягом 10 хв. Додати цукор і готувати, поки він повністю не розтане. Зняти з вогню, перекласти в миску і залишити в теплому місці.
Тісто розкачати в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки діаметром приблизно 7 см. Розкласти в них начинку, скласти їх навпіл і вологими руками защепити краї.
Викласти вареники в киплячу підсолену воду. Коли вони спливуть, варити ще 3 хв. Готові вареники помістити в миску з карамелізованою цибулею, перемішати і подати до столу. Можна присипати тонко нарізаною зеленою цибулею.