Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська літо › Яєчня на листковому тісті на сніданок
Яєчня на листковому тісті на сніданок

Яєчня на листковому тісті на сніданок

Снідати бажано завжди. Особливо дітям, адже їх організм росте. Але й дорослим теж потрібно зарядитися на весь день. Навіть приказка говорить: сніданок з'їж сам. Тобто сніданок повинен бути досить щільний. Перше, що приходить на втямки, це яєчня. Адже її дуже швидко готувати. Але навіть таку звичайну страву можна незвичайним способом приготувати. Досить додати трохи твердого сиру, цибулі і листкове тісто. Ви відразу ж отримаєте нову страву, яка приємно здивує вас, і ваших рідних. Не кажучи вже про те, що яйця дуже корисні, адже в них багато білка. А зелена цибуля збагачує усіма потрібними вітамінами, особливо, якщо це пора авітамінозу.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Моцарела — 200 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Бекон — 150 г.
  4. 4. Цибуля-порей — 1 стрілка
  5. 5. Зелена цибуля — 2 стрілки
  6. 6. Листкове тісто — 250 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розкачане листкове тісто викласти на деко. Зробити трохи проколів виделкою.

  2. Викласти тертий сир, нарізану цибулю-порей і зелену цибулю по всьому периметру тіста.

  3. Нарізати бекон і викласти його поверх сиру. Зробити отвори між шарами начинки і туди розбити яйце. Посолити за смаком. Випікати близько 15 хвилин при температурі 200°C.