Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська літо › Грибний паштет
Грибний паштет

Грибний паштет

Паштет - це страва, приготована особливим способом. Паштет готують з фаршу самих різних продуктів. Його готують з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але ми сьогодні будемо вчити вас, як готувати грибний паштет. Грибний паштет може дуже порадувати вас своїм смаком, якщо ви не полінуєтеся його приготувати. А лінуватися насправді нічого, тому що грибний паштет готувати дуже легко і просто. Витративши всього тридцять хвилин часу, ви будете мати повноцінну страву. Таку страву можна використовувати в якості закуски, а також дуже смачно буде, якщо намазувати паштет на хліб. Крім того, така закуска дуже корисна, так як гриби містять велику кількість білків, корисних речовин і мікроелементів.

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Печериці — 500 г.
  2. 2. Білі гриби — 300 г.
  3. 3. Соняшникова олія — 30 мл.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
  6. 6. Часник — 1 зубчик
  7. 7. Лимонний сік — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печериці помити, висушити і порізати. Додати миті, очищені і нарізані білі гриби.

  2. Смажити грибну суміш на розігрітій сковороді з маслом, помішуючи, поки з грибів не випариться волога. Додати нарізану цибулю, смажити ще 5 хвилин.

  3. Отриману суміш скласти в блендер. Додати сіль, лимонний сік, часник і подрібнити до однорідної консистенції.