Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська закуски літо › Капуста з анчоусами
Капуста з анчоусами

Капуста з анчоусами

Ми знаємо, як приготувати швидку закуску, щоб вона була поживною і низькокалорійною. І хочемо поділитися нею з вами. Це капуста з анчоусами. Радує той факт, що капусту дуже легко вирощувати навіть у домашніх умовах. Її можна зустріти на городах майже по всій земній кулі. Організм для того, щоб перетравити капусту, витрачає дуже багато енергії, а значить це овоч є ще й дієтичним продуктом. Що стосується анчоусів, то як і всі морепродукти, вони містять багато фосфору і йоду. Крім того, у них дуже високі смакові якості, а ще ця риба досить жирна. Ці продукти добре доповнюють один одного в такій смачній і простій закусці.

Кількість порцій 1
Час приготування 5 хв

  1. 1. Капуста білокочанна — 0,25 шт.
  2. 2. Анчоуси солоні — 60 г.
  3. 3. Часник — 2 шт.
  4. 4. Олія оливкова — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нашаткувати, як можна тонше.

  2. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, подрібнити часник, додати в сковороду. Додати анчоуси до часнику. Постійно змішувати. Анчоуси мають перетворитися в соус.

  3. Додати в сковороду капусту, перемішати, тушкувати протягом 1 хвилини, викласти на тарілку.