Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі сімейне свято закуски літо › Англійські міні-пироги з куркою
Англійські міні-пироги з куркою

Англійські міні-пироги з куркою

Британська кухня не славиться своєю особливою витонченістю. Можна сказати, що це досить смачна, але не зовсім вишукана кухня. У своїй догмі англійські рецепти страв грунтуються на тому, щоб підкреслити природний смак їжі, а не змінити його. Англійська кухня має дуже цікаві національні традиції. Чого тільки коштує британська традиція недільного обіду. Ось і вам чому б не почати традицію своїх недільних сімейних обідів. І для цього початку ми представляємо вам один з рецептів страв англійської кухні. Сьогодні будемо пекти англійські міні-пироги з куркою. Вони виходять смачні, красиві і дуже ситні. Добре зберігаються кілька днів у холодильнику.

Кількість порцій 12
Час приготування 80 хв

  1. 1. Олія соняшникова — 1 ст. л.
  2. 2. Куряча грудинка — 450 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Бульйон курячий — 125 мл.
  5. 5. Горошок морожений — 125 г.
  6. 6. Морква морожена — 125 г.
  7. 7. Сіль — 0,5 ч. л.
  8. 8. Чорний перець мелений — 0,25 ч. л.
  9. 9. Чебрець мелений — 0,25 ч. л.
  10. 10. Сир чеддер — 250 г.
  11. 11. Борошно пшеничне — 250 г.
  12. 12. Молоко — 250 мл.
  13. 13. Яйце куряче — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 190ºС.

  2. У сковороду з розігрітим маслом додати курячу грудку, порізану на маленькі шматочки, обсмажувати 5-7 хвилин. Додати до курки порізану цибулю і бульйон, довести до кипіння. Додати морожені овочі і приправу. Готувати поки вся рідина не вбереться. Дати охолонути 5 хвилин, додати сир.

  3. У мисці змішати борошно, яйця і молоко, замісити тісто.

  4. Змастити формочки для випікання маслом, викласти 1 ст. л. тіста, потім 60 г. начинки курячої, зверху знову 1 ст. л. тіста.

  5. Випікати в духовці 25-30 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин. Вийняти міні-пироги з формочок, дати охолонути 10 хвилин, потім подавати.