Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська зима › Теплий салат з беконом
Теплий салат з беконом

Теплий салат з беконом

Кожен салат по-своєму прекрасний і унікальний. В окрему категорію варто виділити «теплі салати». Як правило, один або кілька компонентів такої страви відварюються, обсмажуються або тушкуються, а потім перемішуються з рештою інгредієнтів і відразу ж подаються. Хочемо поділитися з Вами чудовим рецептом чудового теплого салату з беконом. Бекон, обсмажуючись в олії, не тільки насичує салат копченим ароматом, що збуджує апетит, але і сприяє тому, що тертий пармезан починає плавитися і ніжно обволікати компоненти. Повірте, це ну дуже смачно, особливо під келих хорошого червоного вина. Салатик залишить приємний післясмак, який захочеться випробувати знову і знову.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори чері — 300 г.
  2. 2. Олія оливкова — 20 мл.
  3. 3. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  4. 4. Салат зелений — 100 г.
  5. 5. Сир пармезан — 40 г.
  6. 6. Бекон — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Салат помити, просушити, нарвати руками. Помідори помити і нарізати половинками.

  2. Бекон нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки. Сир натерти на дрібній тертці.

  3. Змішати оливкову олію і бальзамічний оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.