Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий салати › Салат з макаронами
Салат з макаронами

Салат з макаронами

Розкрити апетитний смак макаронів можна, застосувавши їх в незвичній для них ролі. Яким чином? Приготувати салат! Ви будете в захваті від "макаронного салату" з кукурудзою, помідорами, перцем і курячим м'ясом. За легендою, "макарони" дістали назву в 16 столітті від італійського підприємця. Його дочка з тіста ліпила тонкі трубочки і розвішувала їх на мотузку, помітивши це, хазяїн зварив їх, заправив томатним соусом і пригостив гостей. Після цього, з'явилася фабрика по виготовленню локшини. Марко Ароні (так звали винахідника) назвав незвичайну продукцію "макаронами". Пік популярності макаронних виробів припадає на ХХ століття і не згасає до сьогодні.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Макарони — 150 г.
  2. 2. Кукурудза консервована — 300 г.
  3. 3. Болгарський перець — 1 шт.
  4. 4. Помідори черрі — 4 шт.
  5. 5. Філе куряче — 200 г.
  6. 6. Зелень — пучок
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Майонез — за смаком
  9. 9. Часник — 1 зуб.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.

  2. Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.

  3. Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.

  4. Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.

  5. Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.